PC accessoires

Vandaag de dag is het aanbod PC accessoires groter dan ooit. Online kom je tal van gadgets tegen om je PC uit te breiden of naar een hoger level te tillen. In dit artikel worden twee gadgets uitgelicht die beide al geruime tijd meelopen, maar desondanks nog altijd van onschatbare waarde zijn. In dit artikel lees je waarom! Maak kennis met de draadloze computer muis en de USB stick.

Een betrouwbare en draadloze muis

Het hebben van een werkende muis is vrijwel essentieel wanneer je beschikt over een PC. Een muis is nota bene je besturingselement. Zonder muis kun je onmogelijk door je scherm navigeren en op bepaalde onderdelen klikken. Net als de PC heeft de techniek en het design van de muis door de jaren heen een sterke metamorfose doorgaan. Zo is er inmiddels sprake van draadloze computer muizen. Ervaar en profiteer van het gemak werken zonder lange kabels. De muis verzekert je hoe dan ook van een snelle overdracht van gegevens en een storing of vertraging is uitgesloten. Dit alles wordt gerealiseerd middels een kleine ontvanger die in de USB poort van je PC geplaatst kan worden.

Altijd handig: de USB stick!

Het beschikken over data of speciale gegevens is vandaag de dag voor veel mensen, met name in het bedrijfsleven, een must. Het is echter lastig om ten alle tijden een laptop of PC bij je te dragen. Mede daarom is de USB stick een populaire en bruikbare gadget. Dankzij een USB stick kun je jouw software ten alle tijden bij je dragen. Foto's, video's of andere zaken overzetten van de ene PC naar de andere? Je doet het snel, eenvoudig en bovendien betrouwbaar met behulp van een USB stick. De USB stick is doorgaans klein van formaat en zodoende makkelijk bij je te dragen. Binnen de USB stick zijn er grote verschillen op het gebied van opslagcapaciteit. Het is raadzaam om vooraf na te gaan voor welke doeleinden jij gebruik wilt gaan maken van een USB stick. Op deze manier ben je ten alle tijden verzekert van voldoende capaciteit.

Terug naar overzicht

TIPS

ONDERDELEN KOPEN?

© basic-pc.nl 2024 / Partner tips / Privacy & Disclaimer / Sitemap