Computer games

Games van vandaag de dag beschikken over perfecte graphics en geluidseffecten. Er heeft een sterke metamorfose plaatsgevonden. Echter hadden de spelletjes van vroeger ondanks de mindere graphics en randzaken wel een uitstekende gameplay. In dit artikel bespreken we enkele games die vroeger en vandaag enorme populariteit genoten.

Schaken

Een eeuwenoud spel dat inmiddels in veelvoud online gespeeld wordt. Het zogeheten internetschaak is tevens sterk gepromoot door de Koninklijke Nederlandse Schaakbond (KNSB). De sport is zodoende gepromoot onder een breed publiek. Op websites als PlayChess worden inmiddels dagelijks 200 000 partijen gespeeld! Wie zet jij schaakmat?! Start met een cursus schaken via de online schaak academie.

Gamen in Google

Je leest het goed, gamen in Google. Veel mensen denken dat Google uitsluitend een grote zoekmachine is. Echter beschikt het ook over de nodige online games. Zo vind je er tal van leuke games in onder andere Google Earth of Google Maps. Twee van de meest populaire Google games worden hieronder nader toegelicht:

  • TerraClues:
    Haal de Sherlock Holmes in jezelf naar boven. Bij TerraClues is het de bedoeling dat je aan de hand van zo min mogelijk aanwijzingen de juiste locatie in Google Maps raadt. Middels het beantwoorden van vragen kun je verder komen in het spel. Enkele categorieën waaruit je vragen kunt verwachten zijn: geschiedenis, presidenten, bekende restaurants en bekende mensen.
  • Real World Racer:
    Achter je PC scheuren door de straten in Tokyo? Real World Racer maakt het mogelijk! Race tegen anderen in een echte straatrace waarbij je zo snel mogelijk door alle checkpoints dient te racen. Durf jij het aan?!

Heb je vragen over het aanbod online games of zie je ruimte voor leuke aanvulling? Neem dan contact met ons op middels de contactpagina!

Terug naar overzicht

TIPS

ONDERDELEN KOPEN?

© basic-pc.nl 2024 / Partner tips / Privacy & Disclaimer / Sitemap